Izašao trejler za seriju koja je imala čak 21 Emi nominaciju – fanovi oduševljeni VIDEO

Serija koja je prošle godine imala čak 21 nominaciju na Emi nagradama, "Sluškinjina priča" (The Handmaid's tale) dobija petu sezonu. Fanovi će nove epizode moći da prate od 14. septembra.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Poslednja epizoda četvrte sezone se završila ubistvom zapovednika Freda Voterforda (Džozef Fajns), a sudeći prema napetom trejleru za novu sezonu, možemo samo da naslutimo kako se glavna junakinja Džun, koju glumi Elizabet Mos nosi sa posledicama onoga što je uradila.

"On je bio monstrum, morao je da plati za ono što je uradio", kaže Džun svom mužu Luku kad mu priznaje da je ubila Voterforda.

U ovoj sezoni je očekuje suočavanje sa zapovednikovom ženom Serenom, koju glumi odlična Ivon Strahovski.

"Treba da zna da sam to bila ja", kaže Džun misleći da želi da Serena zna da je upravo ona ubila njenog muža.

U zvaničnom sinopsisu sezone piše da se Džun suočava sa posledicama ubistva Voterforda dok se bori da ponovo pronađe svoj indentitet i svrhu.

Udovica Serena pokuša da podigne svoj ugled u Torontu, a uticaj Gilieada se uvlači u Kanadu.

Zapovednik Lorens sa Nikom i teta Lidijom pokušava da reformiše Gilead i da ga ojača. Sa druge strane, Džun, Luk i Moira se iz daljine bore sa Gileadom dok nastavljaju svoju misiju spasavanja Hane, Džunine i Lukove ćerke.

Trejler se završava prizorom Džun i njenih saputnika koji ponovo ulaze u Gilead. "Molim se za našu decu. Neka žive život bez te mržnje. Dragi Bože, daj im bolje nego nama", kaže Džun.

Nova sezona će početi 14. septembra kada će biti objavljene dve sezone, a nakon toga je plan da svake srede izlazi po jedna nova epizoda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 26 idi na stranu