Tejlor Svift odbijena za ulogu u filmu: "Ko je ovaj kreten"

Tejlor Svift tražila je 2009. godine od reditelja Krisa Vajca da se pojavi u filmu "Sumrak saga: Mladi mesec". Reditelj je odbio, smatrajući da bi pojavljivanje slavne pevačice na platnu odvuklo pažnju gledalaca od Kristen Stjuart i Roberta Patinsona, glavnih glumaca popularne franšize.

Izvor: Headliner
Podeli
Foto:EPA/ DJ JOHNSON
Foto:EPA/ DJ JOHNSON

"Jedna od najluđih stvari koje sam čuo bila je informacija da je Tejlor Svift velika obožavateljka Sumrak sage, a kako smo u to vreme ona i ja imali istog agenta, on mi je rekao da bi Tejlor želela da bude u ovom filmu", izjavio je Vajc u potkastu "The Twilight Effect with Ashley Greene and Melanie Howe" dodajući kako je pevačica želela da bude barem gošća u sceni u kafiću ili restoranu, samo da se pojavi u filmu.

U to vreme Tejlor Svift bila je u vezi s Tejlorom Lutnerom, glumcem iz "Sumrak sage", a ta veza je okončana u decembru 2009. godine.

"Za mene bi najgori trenutak bio kada bi se Tejlor Svift pojavila na platnu, makar na pet minuta, posle čega nikoga više ne bi zanimao ostatak filma. Mogao sam da se družim s Tejlor. Mogli smo da budemo prijatelji", nastavio je Vajc, u šali dodajući kako bi ona tada rekla ‘Ko je ovaj kreten’. Ponekad moraš da doneseš odluke koje su najbolje za film", objasnio je Vajc zašto je odbio Tejlor Svift.

Kasnije u karijeri Tejlor Svift je glumila u filmu "Cats" i seriji "New Girl", a uskoro ćemo je videti u filmu reditelja Dejvida O. Rasela "Amsterdam" u kojem glavne uloge glume Krisitijan Bejl, Margo Robi, Džon Dejvid Vošington i Anja Tejlor Džoj.

Nije retkost da slavni pevači traže uloge u filmovima, poslednji primer je Hari Stajls, koji je želeo da glumi Elvisa Prislija u filmu Baza Lurmana "Elvis", ali je takođe bio odbijen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 26 idi na stranu