Saut park slavi 25 godina, a na poklon 900 miliona dolara za nove epizode

Autori serije Parker i Stoun nedavno su potpisali ugovor vredan 900 miliona dolara za nastavak produkcije serije za sledećih pet godina.

Izvor: Jutarnji list
Podeli
Foto:Profimedia
Foto:Profimedia

Kultna američka serija "Saut park" proslavila je 25 godina postojanja. Taj satirični animirani sitkom namenjen odrasloj publici koji je svoju popularnost stekao mračnim, nerealnim pa i vulgarnim humorom šaleći se na račun svih mogućih tema bez obzira koliko one osetljive bile, a premijerno je prikazan 13. avgusta 1997.

Malo ko je očekivao da će ta nihilistička serija autora Treja Parkera i Meta Stouna doživeti četvrt veka upravo zbog svoje kontroverznosti, no kako je vreme išlo tako su ambicije rasle, a autori se sve više opuštali u svojoj tematskoj satiri koja napada velike (sve religije) i male mete (Igra prestolja), piše britanski Gardijan.

Ova godišnjica nikako nije kraj "Saut parka" – Parker i Stoun potpisali su ugovor vredan 900 miliona dolara za nastavak produkcije serije u narednih pet godina. Ono što su autori svakako mogli da primete kroz reakcije ljudi je da seks više vređa ljude od nasilja, što je neobično. A kada je religija u pitanju, situacija je još gora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 26 idi na stranu