Nova domaća serija na Prvoj: "Mala supruga" od 4. jula ulazi u vaše domove!

TV Prva počinje sa emitovanjem nove serije "Mala supruga" od 4. jula.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 23.06.2022.

13:26

Nova domaća serija na Prvoj:
Foto: TV Prva

Telenovela "Mala supruga", inspirisana motivima istoimenog romana naše proslavljene spisateljice Milice Jakovljević Mir-Jam, smeštena je u današnje vreme kao snažna melodrama sa elementima trilera i noara, što je izdvaja od svih postojećih telenovela u ponudi.
Glavna junakinja je Đurđica (Srna Đenadić), otmena i lepa devojka odrasla u Nemačkoj, koja sada sa svojom majkom Marom (Anika Milićević) živi u jednom malom mestu u Vojvodini, u svoj velelepnoj kući sa bazenom koju je sagradio njen pokojni otac.

Njen život se odvija u monotoniji imanja i sela, sve dok se neočekivano ne zaljubi u Branka (Nikola Malbaša), doktora u lokalnom domu zdravlja, koji se baš u tom trenutku suočava sa velikim problemom svog starijeg brata Sime (Saša Joksimović) : ogromnim dugom od stotinu hiljada evra, pozajmljenim od lokalnog zelenaša.

Branko po svaku cenu želi da pomogne bratu da vrati dug, ali u tome ne uspeva, sve dok mu Đurđica ne ponudi svoj novac. Branko na to pristaje, vraća bratov dug, ali se u tom trenutku pojavljuje nepoznati ali opasni Miodrag Hadži Orlović (Zoran Ćosić) - čovek koji uslovljava Branka da se zbog pozajmljenog novca oženi zaljubljenom Đurđicom.

Branko na to nevoljno pristaje. Odluku da oženi Đurđicu saopštava Nadi (Tamara Radovanović), fatalnoj devojci sa kojom je u dugogodišnjoj tajnoj vezi.... Tako započinje uzbuljiva serija o dve žene i muškarcu raspetom u ljubavnom trouglu, prepuna strasti, uzbuđenja i izneverenih očekivanja.

Istovremeno sa ljubavnim pričama, razvijaju se i tajni događaji iz prošlosti dve porodice, koji objašnjavaju iznenadni dolazak misterioznog Hadži Orlovića kod Đurđicine majke Mare.

Kako će se Đurđica izboriti sa svim izazovima braka? Da li će i kako Nada uspeti da povrati Branka? Kako će Branko preživeti sve to? Šta će se desiti sa malom suprugom? Saznaćemo tokom stotinu epizoda telenovele "Mala supruga" u režiji Rastka Tadića i Strahinje Savića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: