Omiljeni dečji žuti meda postaje krvoločni serijski ubica

"Winnie the Pooh: Blood and Honey" je najnoviji nezavisni film redatelja Risa Frejk-Voterfilda i ni približno ne liči na Diznijevu veselu verziju žutog medveda koji uživa u kada jede med.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 28.05.2022.

13:52

Omiljeni dečji žuti meda postaje krvoločni serijski ubica
Foto:EPA/NEIL HALL

Ova verzija Vini Pua izgleda mnogo morbidnije od medveda kojeg se sećate jer je u njoj medvedić krvoločni serijski ubojica.

Sudeći po kadrovima iz filma, ovaj Vini Pu nije pravi medved ili životinja, nego čovek s maskom, a osim njega pojavljuje se i lik koji užasno nalikuje na Praslina, koji je po svemu sudeći isto maskirani čovek.

O filmu se ne zna puno jer producenti tek treb da objave trejler, ali kladimo se da ovaj Vini traži mnogo više od meda. Tačnije, kao što i sam naslov govori, on traži krv.

Lik Vinija Pua ušao je 1. januara 2022. u javni domen, što je producentima omogućilo da lik slavnog medveda koriste bez dopuštenja Diznija, koji više nema ekskluzivna prava na dela A.A. Milnea.

Vini Pu prvi se put pojavio 1926. godine, a njegovih 95 godina autorskih prava upravo je isteklo. Kao rezultat toga, popularni dečji lik sada može slobodno da istraži ​​nove granice, pa tako i postane i serijski ubica u hororu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: