Život glumaca pre "Igre sudbine": Većina kolega nije doživela ovaj uspeh VIDEO

Kada je serija "Igra sudbine" počela da se prikazuje pre više od dve godine, niko od glumaca nije očekivao da će ovaj televizijski projekat imati dugačak i razvojni put, priznao je jedan od glavnih glumaca Luka Raco u emisiji "150 minuta". Zahvaljujući dobrom scenariju, dobroj glumačkoj podeli i publici, serija "Igra sudbine" je vrlo brzo počela da okuplja milione gledalaca.

Izvor: B92, prva
Podeli
Foto: Printskrin/TV Prva
Foto: Printskrin/TV Prva

Uoči jubilarne 500. epizode, koju će publika imati prilike da gleda večeras od 20 h na televiziji Prva, Luka Raco i Staša Radulović su pričali o iskustvima sa seta.

I dok je Luka jedan od glavnih muških likova u seriji od samog početka, Staša se priključila tek u trećoj sezoni i za glumačku ekipu ima samo reči hvale:

"Moram da priznam da sam se fantastično osećala kada sam dobila ponudu za seriju. Otišla sam na kasting i u tom trenutku nisam znala o kakvoj se ulozi radi, ali oduševljena i vrlo svesna da se radi o najgledanijoj seriji u istoriji naše kinematografije", rekla je Staša u emisiji "150 minuta".

Kako se gradio njen lik na početku kada se pojavila, kako ju je prihvatio ostatak ekipe serije i na koji način će proslaviti 500. epizodu, pričali su Luka i Staša u prilogu u nastavku. Takođe, Luka Raco, kao neko ko je tu od samog početka, napravio je retrospektivu i uporedio svoj život pre i posle "Igre sudbine"...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 19 idi na stranu