Nova pesma Đorđa Balaševića posvećena Oliveri: "I vraga ću ubediti..." VIDEO

Obožavaoci pokojnog pevača Đorđa Balaševića su tačno godinu i dva meseca nakon njegove smrti dočekali njegovu novu pesmu.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.05.2022.

10:51

Nova pesma Đorđa Balaševića posvećena Oliveri:
Foto:EPA/FEHIM DEMIR

Pesma je za 24 sata preslušana skoro 100.000 puta, a objavljena je na 63. rođendan Olivere Balašević pošto je njoj posvećena. Zove se Rođendanska i traje više od šest minuta, što zvuči idealno za svakog navijača Balaševića.

Neobjavljena pesma Đorđa Balaševića bacila je u trans njegove obožavaoce širom bivše Jugoslavije, a mnogi od njih su pre dva dana bili u Novom Sadu, gde je Olivera predstavila novu pesmu i prošireno izdanje zbirke poezije Dodir svile.

Balaševićevi obožavaoci se izgleda teško mire sa činjenicom da više nikada neće ići na njegov koncert, ali neobjavljena dela su velika uteha.

"Niko nije ostavio takav trag. Hvala vam što ste zadržali posao. Kao da je još uvek ovde. Živi sa svojom decom", pišu fanovi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: