Benedikt Kamberbač dobio zvezdu na holivudskoj stazi slavnih

Britanskom glumcu (45) dodeljena je zvezda na holivudskoj stazi slavnih tokom ceremonije u Los Anđelesu, u ponedeljak, kojoj je prisustvovala i njegova supruga Sofi Hanter (43).

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 01.03.2022.

12:04

Benedikt Kamberbač dobio zvezdu na holivudskoj stazi slavnih
Foto: Profimedia

Zvezdi serije "Šerlok" prestižno priznanje uručio je političar Mič O'Farela, a glumca su podržali i predsednik studija Marvel Kevin Fejdž i reditelj Džej Džej Abrams.

Prethodne večeri Benedikt Kamberbač je prisustvovao ceremoniji dodele nagrada Udruženja filmskih glumaca, na kojoj je bio nominovan u kategoriji izvanrednog muškog glumca u kategoriji glavne uloge za ulogu u "The Power Of The Dog", ali je nagradu dobio Vil Smit za glavnu ulogu u filmu "King Richard".

Benedikt Kamberbač se kratko osvrnuo na svoju nominaciju za Oskara za najboljeg glumca, nakon što je "The Power Of The Dog" dobio neverovatnih 12 pohvala uoči ceremonije sledećeg meseca.

"Šta god da se desi te noći, čitav niz tih nominacija je toliko zaslužen i očigledno sam oduševljen što smo nas četvoro kao glumci nominovani. Bićemo sjajni na tom plesnom podijumu", rekao je glumac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: