Odložili veliku turneju po Evropi za 2022. samo iz jednog razloga

Pobednici prošlogodišnje Pesme Evrovizije, italijanski bend Maneskin, morali su da odlože svoju evropsku turneju. Oni su se tom prilikom oglasili na Instagramu.

Kultura

Izvor: index.hr

Ponedeljak, 24.01.2022.

20:10

Odložili veliku turneju po Evropi za 2022. samo iz jednog razloga
Foto: EPA/ ROBIN VAN LONKHUIJSEN

"Zdravo ljudi, jako nam je žao, ali moramo da vam kažemo da moramo da odložimo celu turneju 2022. godine po Evropi i turneju u Italiji zbog situacije sa kovidom 19. Izuzetno nam je žao", stoji na početku njihovog saopštenja.

"Radili smo dosta na ovoj turneji, sve je bilo pripremljeno i spremno, ali nažalost poslednjih dana smo dobili loše vesti o kapacitetu sala. Ne možemo da garantujemo sve nastupe jer svaka zemlja ima svoja pravila i naravno imamo da se toga držimo jer to moramo da uradimo potpuno bezbedno za sve", dodali su.

Novi datumi evropske turneje još nisu poznati.

"Veoma nam je žao i nadamo se da ćemo imati nove datume što je pre moguće, najkasnije do 1. marta 2022. Hvala vam na strpljenju i podršci, svi smo zajedno u ovoj situaciji tako da moramo da se toga držimo", kažu iz benda.

Iako su odložili celu turneju, kažu da će biti nastupa na otvorenom u Italiji i na festivalima, a to se do sada nije promenilo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

22 h

Podeli: