B92.net deli karte za film "The King's man: Početak"

Delimo 7 x 2 karte za projekciju u subotu od 19:45 h, u Kombank dvorani (Dom sindikata) za film "The King's man: Početak".

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 20.01.2022.

12:10

B92.net deli karte za film
Foto:Promo

Najinteresantnija činjenica u vezi sa glumačkom postavom filma "The King’s Man: Početak", pored činjenice da u njemu glumi proslavljena srpska glumica Branka Katić, jeste to da glumac Tom Holander istovremeno igra tri uloge – kralja Džordža, ruskog cara Nikolaja II i nemačkog kralja.

"Kada sam otvorio kasting za kralja, ruskog i nemačkog cara", priseća se reditelj Metju Von, "pronašao sam fotografije i zaista niste mogli da nađete razliku između kralja i cara. Nastavio sam da istražujem i pročitao sam da su se kralj i car često šalili tako što bi zamenili uniforme i niko nije mogao da primeti da su preuzeli identitet jedan drugog. To može da sumira ludilo u Evropi kojom su vladali rođaci."

U nastavku Von objašnjava: "Razmišljao sam koja tri glumca toliko liče da bismo mogli to da izvedemo, a znao sam da je Tom dobar glumac i da bi mogao da iznese sve tri uloge. Tom je pravi Kingsmen – on zna kako da bude ozbiljan i duhovit u isto vreme. On je pravi dodatak priči".

Imena dobitnika će se objaviti najkasnije sutra do 12:00.

Prijave za karte možete poslati na mejl: lifestyle@b92.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: