Kijanu Rivs otkrio da najviše voli pesmu engleskog rok benda

Glumac Kijanu Rivs gostovao je prošle nedelje u emisiji "Kasni šou Stivena Kolbera" i tom prilikom između ostalog otkrio koja je njegova omiljena pesma.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 18.01.2022.

20:52

Kijanu Rivs otkrio da najviše voli pesmu engleskog rok benda
Foto: Profimedia

Na pitanje voditelja koju bi pesmu mogao da sluša do kraja života, glumac je rekao da je u pitanju pesma "Love will tear us apart" iz 1980. godine od benda Džoj divižen (Joy Division).

U ovoj emisiji smo saznali i da je njegov omiljeni akcioni film "Roller Ball" iz 1975. godine.

Na pitanje da li je od nekoga tražio autogram, glumac je odgovorio:

"Da. Od Lua Rida. Ali nije bio za mene, već za prijatelja. Tražio sam još jedan od stendap komičara Džordža Karlina. Dao mi je autogram. Bilo je veoma smešno. Džordž Karlin je napisao: Dragi Kijanu, je*i se. Uvek sam mislio da je to napisao za mene. Upoznao sam druge osobe koje su rekle da je (Džordž Karlin) to isto napisao njima. Prelepo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: