Preminuo novinar Igor Karanov

Igor Karanov, dugogodišnji novinar, urednik i voditelj, preminuo je sinoć.

Izvor: NovaS
Podeli

Na TV Insajder vodio je emisiju "Priča o priči", a prethodno je radio kao urednik u dnevnom listu "Nova".

Imao je bogato iskustvo u nizu štampanih i onlajn medija.

Radio je u novosadskom "Dnevniku", "Blicu", magazinu "Svet" ,"Puls","Profil", "Ekskluziv", "Glorija“, “Playboy“,“Hello!“, “ELLE“, “Story“, kao i u portalu “Puls online“ i IGN Adria.

O smrti Karanova oglasila se saopštenjem i redakcija TV Insajder.

"Iznenadni i prerani odlazak Karanova za Insajder televiziju je veliki gubitak, ne samo zbog činjenice da je bio riznica znanja i lepote reči, već i zbog toga što nas je napustio čovek koji je plenio dušom. Sreća i ponos koje je Igor iskazivao zbog pokretanja Insajder televizije i žar sa kojim je radio na razvoju sadržaja, za sve ljude Insajder televizije, predstavljaju zavet da istrajemo u ostvarenju ciljeva koje smo zajedno sa Igorom postavili", ističe Insajder, a prenela je agencija Beta.

Kako je navedeno u saopštenju, emisija "Priča o priči" koju je uređivao i vodio bila je tek jedna od priča koje su od leta prošle godine počeli da grade zajedno.

"To kratko vreme bilo je dovoljno da osvoji srca i onih kolega koje su do tada znale samo njegov bogati novinarski opus", kažu u Insajderu i podsećaju na bogato novinarsko iskustvo Karanova.

"Mnogi su voleli i Igorov blog koji je pisao na Fejsbuk strani AllMe, a kao spoljni saradnik pisao i radio intervjue za brojne časopise. Za 'Vek bez ikog', jednu od svoje tri knjige poezije Karanov je dobio 'Matićev šal', a objavio je i roman 'Dnevnik jednog vladara'", piše u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 16 idi na stranu