"Nemamo vremena. Nazovi Srbe"; Scena iz serije postala hit na društvenim mrežama

"Kuća od papira" uspeva da impresionira publiku, ali ovog puta je reč o srpskim obožavaocima. Na Tviteru su se pojavile slike koje potvrđuju oduševljenje jednom scenom u kojoj se mi i pominjemo.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 04.12.2021.

16:00

Foto:EPA/SASCHA STEINBACH

Serija "Kuća od papira" nije tipična španska sapunica, na IMDb-u ima prilično impresivnu ocenu. Naime, radi se o osam pljačkaša koji uzimaju taoce i zatvaraju se u Kraljevsku kovnicu novca, a um iza cele operacije manipuliše policijom kako bi izvršila njegovu zamisao.

Španska krimi-serija "La Casa de Papel", ili kako se na engleskom zove "Money Heist", jedna je od najomiljenijih serija koja nije na engleskom jeziku na Netfliksovoj striming platformi.

Kako ima obožavaoce širom sveta, tako je svoj uspeh dostigla i u Srbiji, pa je jedna korisnica Tvitera objavila fotografiju iz jedne scene u seriji.

"Zna se ko se zove kad je gusto", napisala je ona šaljivo u objavi. Komentari na ovu seriju su uglavnom bili pozitivni, ali je sada mim izgleda privukao i mnoge koji nisu bili upućeni na ovakvu vrstu serije.

Kreativnosti nikad kraja, pa je nastao i dodatni mim na Tviteru o turizmu Crne Gore.

"Turistička organizacija Crne Gore pred svaku sezonu:", napisano je u objavi, a ispod je bila ova fotografija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: