Novi naslov Lujze Hej u prodaji!

Prigrlite duh ponizno i zahvalno, i kročite u svoje beskrajno unutrašnje biće.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Za sve obožavaoce Lujze Hej, ali i za one koji do sada nisu imali priliku da upoznaju njen rad, Vulkan izdavaštvo priredilo je bestseler Zahvalnost: Način života, koji je i samoj autorki bio naročito drag.

Ovim delom, Lujza Hej objedinila je mudrosti, kojima su je naučili njeni najvoljeniji učitelji i pisci. U pitanju su svedočanstva toga koliko je važno pronaći zahvalnost, neizostavan sastojak života, koji će otvoriti vrata vašeg srca i omogućiti vam da osetite povezanost s drugim ljudima. Njihovom spoznajom, oslobodićete se svih okova u koje ste zaključali svoj duh i naučićete da živite ispunjeni ljubavlju, radošću i stvaralačkom energijom.

Zahvalnost je po svojoj prirodi privlačna: poseduje moć da pretvori izazove u nove prilike, probleme u rešenja, a gubitke u dobitke. Preusmerava energiju, proširuje vidike i omogućava vam da vidite ono što bi vam se – ne spoznavši snagu privlačenja – činilo nevidljivim.

Izražavanjem zahvalnosti stvarate pozitivnu energiju kojom zračite, a ona vam se vraća u obliku divnih novih iskustava. Tako počinjete da privlačite isključivo lepe događaje i dobre ljude, jer ste i sami postali prijatnija i veselija osoba.

Lujzina učenja pozitivnog razmišljanja i moćne afirmacije za poboljšanje života pomogle su milionima ljudi i učinile je legendom." – Kindred Sprit Magazine

Zahvalnost: način života, ali i ostale naslove Lujze Hej koje je priredilo Vulkan izdavaštvo, možete kupiti na sajtu vulkani.rs i u svim knjižarama Vulkan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 23 idi na stranu