Regionalna web platforma Velika scena promoviše mlade umetnike i kreativce

Atlantik grupa na Sarajevo film festivalu (SFF) pokreće novu web platformu pod nazivom "Velika scena", koja za cilj ima promociju talentovanih i perspektivnih umetnike koji će upravo na ovoj platformi dobiti sjajne prilike za sopstvene kreativne priče.

Kultura

Izvor: PR

Sreda, 21.07.2021.

12:06

Regionalna web platforma Velika scena promoviše mlade umetnike i kreativce
Foto: Promo

„Velika scena“ kreće iz Sarajeva, s partnerskog SFF-a i jedina je platforma ovog tipa na našim prostorima, a funkcionisaće kao mesto motivacije i podrške, onlajn i oflajn prostor u kome će se promovisati sloboda izražavanja,a mladim umetnicima će pružiti toliko potrebnu vidljivost. Velika scena je nastavak višegodišnje saradnje Atlantik grupe i Festivala i ima za cilj pružanje dugoročne podrške kulturi i umetnosti kao univerzalnom jeziku.

Reč je o regionalnoj platformi Atlantik grupe koja će se nadograđivati i širiti, a na njoj će biti mesta za sve – muzičare, pisce, glumce, reditelje, likovne stvaraoce, a na Velikoj sceni prostor će prevashodno dobiti dizajneri. Svi mladi kreativci pozvani su da se prijave na konkurs za dizajn zvanične grand kafa šoljice Sarajevo film festivala, koji je otvoren od 12. do 31. jula 2021. godine, a svi detalji konkursa dostupni su na web stranici www.velika-scena.com.

O užem izboru među prijavljenim radovima odlučivaće stručni žiri koji čine Lejla Begić Vuletić, koja već više od 20 godina gradi priču Sarajevo film festivala kao art direktor u Bum produkciji, službenom dizajn studiju Festivala, Zoran Golub, direktor marketinga grand kafe, SPP kafa Atlantik grupe, i Dragan Šašić, art direktor Popular agencije.

Tri najbolja rada će odabrati publika, glasanjem na onlajn platformi „Velike scene“.

Najbolji radovi naći će se na limitiranom izdanju festivalske grand kafa šoljice, koja će biti predstavljena na Sarajevo film festivalu 2022. godine, a neće, naravno, izostati ni novčane nagrade. Platforma Velika scena će kroz live izdanje takođe biti predstavljena posetiocima Festivala u Sarajevu, gde će biti izloženi radovi iz užeg izbora, a gosti će i uživo na odabranoj festivalskoj lokaciji moći da učestvuju u izboru pobedničkog rešenja za zvaničan dizajn šoljice za kafu SFF-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: