Glumica ima pune ruke posla, ali zna da kaže "hvala" VIDEO

Glumica Tamara Krcunović, koja je deo glumačke ekipe u predstavi "Hotel 88", sa svojim kolegom Milošem Timotijevićem smislila je da medicinskim radnicima pokloni karte za večerašnje izvođenje te predstave, u znak zahvalnosti za sve ono što su uradili u prethodnom periodu.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 22.06.2021.

12:45

Glumica ima pune ruke posla, ali zna da kaže
Foto: Printscreen/TV Prva

"Gledaće nas oko 30-40 lekara i medicinskih sestara. Stiglo mi je mnogo poruka, da su srećni što će doći. Ovo je sitnica, da se na neki način odužimo tim ljudima", rekla je glumica za Televiziju Prva.

U susret Beogradskom letnjem festivalu (BELEF) Tamara Krcunović je najavila da će igrati u predstavi "Put izvan središta zemlje", sa još nekoliko koleginica.

"Vladimir Aleksić je autor tog projekta, u kome se pojavljuje pet glumica, što je retkost. Predstava će se igrati na 3 različita mesta - kreće se autobusima iz Beograda, onda se igra u hangaru na aerodromu, a na kraju sprovodimo publiku u avion, gde glumimo stjuardese", kaže glumica.

Ona dodaje da sa Aleksićem radi i na predstavi "Lepa Brena" koja će se, takođe, igrati na BELEF-u 5. jula.

Govoreći o filmu Mladena Đorđevića "Prvi maj", u kome igra ženu iz patrijarhalne sredine sa juga Srbije, kaže da je posao jako zahtevan psihički i fizički.

"Snimali smo na minus 10, sada ćemo na 40 stepeni biti obučeni u zimska odela. Autorski film je uvek naporan, jer ima manje novca nego kada se snimaju komercijaln filmovi. Film bi trebalo da bude gotov u februaru sledeće godine", kaže glumica.

Šta Tamara Krcunović misli o aktuelnim optužbama za seksualno napastvovanje i uznemiravanje koje potresaju glumačku branšu, pogledajte u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: