Meril Strip: "Bila sam jadna, odvojena od drugih glumaca"

Jedna od najzanimnjivijih uloga Meril Strip, tokom karijere duge 45 godina, je ona u filmu "Đavo nosi Pradu". Ipak, kako je glumica nedavno priznala, kroz taj angažman prošla je "mukotrpno".

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 16.06.2021.

09:49

Meril Strip:
Foto: Profimedia

Glumica je uoči petnaestogodišnjice izlaska "Đavo nosi pradu" podelila neka začuđujuća iskustva sa snimanja filma.

Trostruka dobitnica Oskara, Meril Strip (71), objasnila je da je u stvari bila depresivna glumeći Mirandu Pristli u komičnom filmu u kojem se pojavljuju i En Hatavej, Stenli Tuči i Emili Blant.

Da bi što bolje odigrala lik Mirande Pristli, filmska zvezda je rekla da se, osim što je morala da bude "ledeni lik" na snimanjima, trudila da to bude i van domašaja kamere.

Dešava se čak i Meril Strip: "Potpuno sam se izgubila"

"Bilo mi je strašno! Bila sam tako jadna u svojoj prikolici odvojena od drugih glumaca. Čula sam kako se zabavljaju, smeju... Bila sam tako depresivna! Rekla sam sebi u jednom trenutku - pa to je cena koju plaćate zbog toga što ste šef!", ispričala je Meril.

Ipak, iako joj je bilo teško da "skine" karakter lika u filmu, za koji se često navodi da je napravljen po uzoru na Anu Vintur, urednicu magazina "Vog", za tu ulogu dobila je nominaciju za Oskara.

Glumica En Hatavej (38), koja je u filmu glumila novinarku početnicu, dok joj je pretpostavljena bila "ledena" Miranda, izjavila je da je metoda koju je Meril koristila delovala zastrašujuće na snimanjima.

"Ali, znala sam da je sve to radila kako bi što bolje izgradila taj lik", rekla je En.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: