Festival "Španski metar" poklanja besplatne filmske online projekcije

Pet filmskih ostvarenja, koje je domaća publika mogla premijerno da pogleda na ovogodišnjem Španskom metru, biće dostupno za besplatno gledanje na zvaničnom sajtu festivala od 4. do 6. juna.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 04.06.2021.

16:30

Festival
Foto: Shutterstock/Impact Photography

Kao poklon vernoj publici Španskog metra, Institut Servantes u Beogradu odlučio je da deo ovogodišnjeg festivalskog programa učini dostupnim kroz besplatne onlajn projekcije. Time će odabir filmova biti dostupan , ne samo beogradskoj publici, već i ljubiteljima sedme umetnosti širom Srbije.

Na ovaj način publici će biti dostupni filmovi "Ane", "Nevidljive", "Osveta žena", "Havijerova strast" i "Umetnici i revolucija". Ovi naslovi moći će da se pogledaju potpuno besplatno tokom 72 sata, sa prevodom na srpski jezik. Linkovi za gledanje filmova biće dostupni na zvaničnom sajtu festivala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: