Traži se sladoled čiji ukus podseća na Beogradsku filharmoniju

Ljubitelji sladoleda i orkestara moći će 13. juna, na dan Beogradske filharominije, da probaju sladoled koji ih svojim ukusom podseća na tu instituciju.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 03.06.2021.

13:15

Traži se sladoled čiji ukus podseća na Beogradsku filharmoniju
Foto: Facebook/Beogradska filharmonija

Beogradska filharmonija je podsetila danas da je preko svojih društvenih mreža objavila poziv pratiocima da predlože ukus sladoleda koji ih podseća na nju, kao i da će se nalaziti na repetoaru "Moritz Eis" sladoleda.

Kako je navedemo, "traži se savršena harmonija sastojaka, jedinstvena simfonija ukusa, prava muzička poslastica".

"Pozivamo vas da u komentarima sa nama podelite koji ukusi sladoleda vas podsećaju na Beogradsku filharmoniju. Najinspirativnije kombinacije ući će u naš uži izbor, a možda baš vaša postane novi klasik na širokom repertoaru ukusa Moritz Eis sladoleda", objavljeno je na filharmonijskim mrežama.

U komentarima pratilaca, Filharmonija je dobila je niz veoma interesantnih predloga: "Kombinacija vanile - za virtuoznost i prefinjenost, čokolade - u ime otmenog muziciranja i marakuje - kao zvuk iskakanja iz konvencija u slobodu koji podseća na Beogradsku filharmoniju".

Pored ovog, publika je predložila brojne kombinacije ukusa, a u pobedničkom će svi moći da uživaju uskoro, povodom 98. rođendana Beogradske filharmonije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: