Bojsi podržao Uraganke: "Rekao sam vam! Kakva zemlja!"

Britanski glumac Džon Čalis (78) se oglasio na Tviteru i imao je pohvalne reči o Uragankama.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 21.05.2021.

08:31

Bojsi podržao Uraganke:
Foto: Shutterstock/Jim Wood

"Rekao sam vam! Kakva zemlja! Večeras je Srbija ponosna!", piše u objavi poznatog glumca. Inače, čuveni Bojsi iz serije "Mućke", nekoliko puta je dolazio u posetu u Beograd za koji ima samo reči pohvale. Glumac je u Srbiji snimao dokumentarac upravo o fenomenu serije "Mućke" i njegovom liku, koji je proslavio Srbiju u Velikoj Britaniji.

Na vređanje Srbije reagovao i Bojsi iz "Mućki"

"Osećao sam se kao pop zvezda, bilo je izvanredno. Stalno su me pitali gde je Marlin", rekao je tada Džon o svom iskustvu tokom boravka u Srbiji.

Tom prilikom otkrio je i da su likovi Del Boj i Bojsi veoma slični Srbima, koji su veliki trgovci i žele, baš kao i njih dvojica u seriji, što pre i što jednostavnije da postanu milioneri i da je serija baš zbog toga veoma popularna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: