Počinje PostFESTum - 7 dana, 33 filma

Program PostFESTum na 49. međunarodnom filmskom festivalu FEST, u organizaciji Centra Beogradskih Festivala (CEBEF), ove godine trajaće od 17. do 23. maja, a obuhvatiće projekcije 33 filma iz redovnog festivalskog programa.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 14.05.2021.

15:26

Počinje PostFESTum - 7 dana, 33 filma
Foto: Promo

Usled specifičnih okolnosti održavanja FEST-a zbog pandemije i smanjenog kapaciteta bioskopskih dvorana, najpoznatiji domaći filmski festival ove godine želi da izađe u susret svojoj vernoj publici, kao i svima onima koji nisu uspeli da pogledaju svoje filmske favorite tokom prethodnih dana.

PostFESTum će se održavati u Domu omladine Beograda i bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center.

Na repertoaru će biti ovogodišnji dobitnik Oskara, film "Otac" sa legendarnim Entonijem Hopkinsom u glavnoj ulozi, "Lihvar" Nemanje Ćeranića, "Prizori iz života džukca" Tanje Brzaković, tuniski kandidat za Oskara "Čovek koji je prodao svoju kožu", film "Putevi kojima nisam pošao" u kome naša Branka Katić glumi rame uz rame sa svetskim zvezdama Havijerom Bardemom i Salmom Hajek, nagrađivana ostvarenja "Noć kraljeva" francuskog reditelja Filipa Lakota, "Ljubavne afere" njegovog zemljaka Emanuela Murea, iranski film "Bez izbora" reditelja Reze Dormišijana, i drugi.

Kompletna satnica programa PostFESTum nalazi se na sajtu festivala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: