Džejms Bond stiže u Srbiju

Danijel Krejg, još uvek aktuelni Džejms Bond, dolazi u Beograd. Holivudska zvezda posetiće Srbiju povodom snimanja drugog dela filma "Nož u leđa" , nastavka hita iz 2019. godine.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 12.05.2021.

16:35

Džejms Bond stiže u Srbiju
Foto:Shutterstock/360b

Krejg bi u Srbiju trebalo da stigne na jesen, a u našu zemlju doputovaće iz Grčke, gde bi snimanje trebalo da počne 28. juna. Nakon toga ekipa će nastaviti rad u Americi i Kanadi.

Kako se saznaje, u toku je izviđanje lokacija u Beogradu na kojima će nastati scene filma "Nož u leđa 2". Inače, i ovo ostvarenje potpisuje Rajan Džonson i to kao i reditelj, i scenarista, prenose domaći mediji. Džonson je već boravio jednom u Beogradu kada je snimao film "Brothers Bloom" u kome je igrala oskarovka Rejčel Vajs, sadašnja supruga Danijela Krejga.

Krejg se vraća u ulozi pomalo ekscentričnog i pronicljivog detektiva Benoa Blanka, a novi članovi postave biće Edvard Norton i Dejv Batista.Detalji zapleta još uvek nisu poznati, i ne zna se koje će uloge tumačiti Norton i Batista. Jedino što je sigurno jeste da će se Krejgov Benoa Blank baviti novim misterioznim slučajem, sa velikim brojem osumnjičenih.

Ipak, sama činjenica da je Norton prihvatio da igra u ovom filmu ukazuje da je Džonsonov scenario impresivan, s obzirom da je ovaj za Oskara nominovani glumac veoma izbirljiv kada je reč o projektima koje prihvata.

Podsetimo, nakon burnog nadmetanja sa Eplom i Amazonom, Netfliks je uspeo da otkupi prava na dva nastavka crnohumornog trilera "Nož u leđa" i to za vrtoglavih 450 miliona dolara.

Jedan od najboljih filmova iz 2019. godine, za Oskara nominovani triler "Nož u leđa", zaradio je 311,4 miliona dolara u bioskopima, dok je sam budžet za film iznosio "svega" 40 miliona. Stoga ne čudi što su se Netfliks, Epl i Amazon borili za pravo na nastavke.

Prvi "Nož u leđa" film bavio se misterioznom smrću romanopisca Harlana Trombija, čija je cela porodica osumnjičena za zločin. Postava je bila zvezdana, jer u filmu su pored Krejga igrali i Džejmi Li Kurtis, Kris Evans, Ana de Armas, Majkl Šenon, Don Džonson i Toni Kolet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: