Prošetajte Knez Mihailovom: Održava se koncert na otvorenom povodom dana Vojske Srbije

Uz poštovanje epidemioloških mera u Beogradu se održava koncert na otvorenom.

Kultura

Izvor: Beta, TV Prva

Nedelja, 25.04.2021.

08:28

Prošetajte Knez Mihailovom: Održava se koncert na otvorenom povodom dana Vojske Srbije
Foto:Printscreeen/PrvaTv

Reprezentativni orkestar Garde i Umetnički ansambl Ministartsva odbrane "Stanislav Binički" danas u Beogradu održava između 11 i 13 časova koncerte na otvorenom, kao poklon gradjanima povodom Dana Vojske Srbije.

Promenadni koncert Reprezentativnog orkestra Garde počeo je u 11 časova na Trgu Republike, najavilo je Ministarstvo odbrane.

"Zvuci tradicionalnih srpskih marševa, ali i popularne muzike odzvanjaće pločnicima Кnez Mihailove ulice sve do Кalemegdana", navodi se u najavi.

U podne, na platou ispred Vojnog Muzeja, Umetnički ansambl Ministarstva odbrane "Stanislav Binički" izvešće nekoliko kompozicija iz svog bogatog repertoara, navelo je ministarstvo. Ministartsvo odbrane i Vojska Srbije apelovali su na građane da u zvucima muzike vojnih orkestara uživaju odgovorno, poštujući sve propisane protivepidemijske mere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: