"Dečje beogradsko proleće 2021" u drugačijem izdanju na Televiziji B92 VIDEO

Televizija B92 će prenositi festival "Dečje beogradsko proleće 2021", koji se održava na Lazarevu subotu 24. aprila u organizaciji Grada Beograda i Dečjeg kulturnog centra. Koncert su podržale mnoge javne ličnosti.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 22.04.2021.

15:21

Foto: Printskrin/Prva TV

Festival će se održati u formi televizijske emisije.

"Ove godine proslavljamo rođendanski jubilej, pet godina od obnovljenog festivala Dečjeg beogradskog proleća, zapravo 50 godina od kad je on zaista nastao. Snimali smo odvojeno i dečje horove, hor 'Dečjeg kulturnog centra', hor 'Čarolija', a moje kolege koje ovde vidite - Branko Kockica, Bule Goncić, Ivan Mihailović, Andrija Milošević, Ivan Bosiljić, Jelena Tomašević, Ivana Peters, Tijana Dapčević, Minja Subota, svi oni su dali doprinos ovom festivalu. Nadam se da će deca uživati u subotu u 11.30", rekla je urednica dečjeg festivala proleća.

Svaki spot koji bude emitovan u subotu imaće svoj vizuelni pečat sa nestvarnim pozadinama, dodala je kantautorka.

Glumac Ivan Mihailović kaže da se osećao kao dete dok je snimao i da mu je bilo fenomenalno.

"Da nisam kao dete gledao ove programe i Branka Kockicu, s kojim sam sad igrao u emisiji, sad ne bih sedeo ovde. Takvi programi su vanredno važni za razvijanje kulture i umetnosti dalje", istakao je glumac za "150 minuta".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: