Oskar donosi nešto novo: "Gledajte sve, možda vam nešto promakne"

Pet pesama nominovanih za ovogodišnje Oskare biće izvedeno na krovu novog muzeja Akademije filmske umetnosti i u sićušnom ribarskom gradiću na Islandu, u pokušaju producenata da osveže ceremoniju u vreme pandemije kovida 19.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 18.04.2021.

11:58

Oskar donosi nešto novo:
Foto: Profimedia

Zvezda "Hamiltona" Lesli Odom Džunior biće među onima koji će nastupiti s krovne terase još neotvorenog Muzeja filmske umjetnosti u Los Anđelesu, čije je otvaranje odloženo zbog kovida 19.

Njegova pesma "Speak Now" iz filmske drame o građanskim pravima "One Night in Miami" biće deo posebne emisije pre Oskara, kao i balada "Husavik" iz komedije "Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga" Vila Farela, koja će biti izvesdena iz istoimene luke na Islandu.

"Osmislili smo ozbiljne akcije pre i posle kako bismo poboljšali naš glavni događaj", saopštili su dobitnik Oskara Stiven Soderberg i njegove kolege koproducenti, pa su dodali:

"Naš predlog je da gledate celu stvar, inače ćete propustiti nešto zaista neočekivano i zabavno."

Harison Ford, Bred Pit i Riz Viderspun su među glavnim voditeljima ovogodišnje dodele Oskara.

Producenti su takođe najavili emisiju nakon glavnog događaja - "Oscars: After Dark" u kojoj će prikazati dobitnike sa zlatnim statuetama i intervjue sa zvezdama.

Svečana, 93. dodela Oskara održaće se 25. aprila, dok će se novi muzej Akademije filmske umetnosti i nauka otvoriti 30. septembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: