Bajdenovi memoari "Prelepe stvari" o "odlasku u mrak" i ovome sada

Sin američkog predsednika Džoa Bajdena, Hanter, kaže da njegova služba u odboru ukrajinske gasne kompanije, koju su republikanci pokušali da pretvore u negativnu tokom predsedničke kampanje 2020. godine, nije bila neetična.

Kultura

Izvor: Tanjug

Sreda, 31.03.2021.

16:06

Bajdenovi memoari
Hanter Bajden Foto: Tanjug/AP

Ali mladi Bajden to ne bi ponovio ako bi mu se pružila prilika, naveo je on u knjizi memoara "Prelepe stvari", preneo je AP.

"Nisam učinio ništa neetično i nikada nisam optužen da sam učinio bilo šta loše", napisao je Hanter Bajden.

U našem trenutnom političkom okruženju ne verujem da bi bilo razlike u zavisnosti od toga da li bih prihvatio to mesto, ionako bih bio napadnut, istakao je on.

"Ono što verujem u ovoj trenutnoj klimi jeste da ne bi bilo važno šta sam uradio ili nisam uradio", napisao je Hanter Bajden.

Napadi nisu bili namenjeni meni, trebalo je da rane mog oca, naglasio je on.

U memoarima, koji bi trebalo da budu objavljeni u utorak, sin predsednika SAD piše o životnoj borbi sa zavisnošću od alkohola i droge i brojnim boravcima u rehabilitacionim centrima.

Hanter Bajden piše da je njegov "odlazak u mrak" usledio nakon smrti starijeg brata Boa od raka mozga 2015. u 46. godini.

On završava knjigu svojim trenutnim životom: trezan, živi u Kaliforniji sa svojom drugom suprugom Melisom Koen Bajden i njihovim sinom Boom.

Hanter Bajden ima i tri kćerke iz prethodnog braka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: