Autor otkrio zašto Hari i Megan neće biti u popularnoj seriji

Iako su na društvenim mrežama neki gledaoci zaključili da će nedavni intervju Megan i Harija dati mnogo materijala za novu sezonu serije Kruna, fanove bi mogla razočarati vest da priča ovoga para verovatno neće završiti u seriji.

Izvor: B92, index.hr
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Budući da se četvrta sezona ove Netfliksove serije bavila odnosom Čarlsa i Dajane, a u petoj se očekuje prikaz njihovog razvoda i njene tragične smrti, neki fanovi su se nadali da će u narednim sezonama biti prikazana ljubavna priča Harija i Megan.

Autor serije Piter Morgan još je u decembru za "Hollywood Reporter" objasnio da to nikad nije bilo u planu.

"Jednostavno mislim da stvari postaju zanimljivije s prolaskom vremena. Ugodnije se osećam kad pišem o stvarima koje su se dogodile pre najmanje 20 godina. Megan i Hari su tek na pola puta, njihova priča nije završena i ja ne znam kako će se završiti", ispričao je.

Objasnio je i da se on drži svog "pravila 20 godina".

"U glavi imam pravilo 20 godina. Smatram da je to dovoljno vremena i dovoljna distanca da bi se nešto dobro razumelo, kakvu je ulogu imalo i kakav uticaj. Često se stvari koje danas smatramo jako bitnima brzo zaborave, dok se neke druge stvari pokažu istorijski bitne", objasnio je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 33 idi na stranu