Dragana Mićalović: "Ovo je osećaj koji nikome ne bih poželela" VIDEO

Jedan od glumačkih snova je svakako uloga Tolstojeve Ane Karenjine. Dragana Mićalović je istakla da je ova uloga "nešto čudesno", kao i da oseća veliku odgovornost što je baš njoj poverena.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 22.01.2021.

13:45

Dragana Mićalović:
Foto: Printskrin/TV Prva

"Naši glumci imaju običaj da kažu da ono što je za muškog glumca uloga Hamleta, to je za žensku uloga Ane Karenjine", kazala je ona uključivši se u jutarnji program TV Prve.

Istakla je da je to zapravo ostvarenje glumačkih snova. Kada je bila mlađa, kaže da nije maštala o toj ulozi, jer ju je smatrala nedokučivom.

"Kada su me pozvali za tu ulogu, nisam baš razumela za koju me ulogu zovu. Očigledno sam je ja potajno, u duši, jako želela", kazale je Mićalovićeva.

Na pitanje voditeljke o trenutnom osećaju povodom te uloge kazala je kroz smeh da je "to osećaj koji nikome ne bi poželela".

"To je takav jedan vrtlog emocija, nešto čudesno. Preovlađuje strah, želja i velika odgovornost", kazala je glumica.

Opširnije u video-materijalu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: