Jedan od tvoraca serije "The Office": "Nije nemoguće da snimimo nove epizode"

Jedan od kreatora američke serije "The Office", Greg Denijels, negirao je glasine da je u toku snimanje novih epizoda, ali je dodao kako nije isključena opcija da se takvo nešto desi u budućnosti.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 07.01.2021.

12:07

Jedan od tvoraca serije
Jednu od glavnih uloga u seriji tumaèi Stiv Karel. Foto: EPA/PAUL BUCK

Deo glavne glumačke postave izrazio je želju za povratkom na set serije. Rejn Vilson i Džon Krasinski su u nekoliko navrata potvrdili kako bi se rado vratili jednoj od najboljih američkih serija.

S druge strane, zvezda serije Stiv Karel rekao je kako smatra da, koliko god fanovi i ekipa serije želeli nove epizode, to nije dobra ideja, prenosi Kliks. Prema njegovim rečima, nove epizode ne bi bile jednako dobre kao i već snimljenih devet sezona.

Veliki broj fanova smatra da je serijal izgubio svoju draž nakon sedme sezone, kada je Karel zvanično napustio svoju ulogu i posvetio se drugim projektima.

"Nije nemoguće. Definitivno nije nemoguće. Volio bih da budem uključen u takvo nešto, ali trenutno radim na drugim projektima", kratko je prokomentarisao Denijels, dodavši kako ipak još uvijek nema konkretnih planova za snimanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: