Posle dve teške dijagnoze: Majkl Džej Foks objavio kraj karijere

Majkl Džej Foks, najpoznatiji po ulozi u filmovima ''Povratak u budućnost'', otvoreno je progovorio o najgorim danima u životu, rekavši da se povlači iz glumačke karijere zbog zdravlja.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty Images/Nicholas Hunt
Foto: Getty Images/Nicholas Hunt

Njemu je dijagnostikovana Parkinsonova bolest kada je imao samo 29 godina. Iako se već dugo bori sa tim stanjem, pre dve godine dobio je još jednu tužnu vest - doktori su mu našli tumor na kičmi, koji je ubrzano rastao, prenosi Kliks. Trpeo je užasne bolove, pa je zamalo i ostao nepokretan.

Svoja razmišljannja o toj temi podelio je u svojoj novoj knjizi "Nema vremena kao što je budućnost" ("No Time Like the Future").

"Za sve postoji vreme, a moje radno vreme od 12 sati i pamćenje sedam stranica dijaloga je iza mene, barem za sada. Da bih bio pošten prema sebi i producentima, rediteljima, urednicima, scenaristima i glumcima, reći ću da ulazim u drugu penziju. To bi moglo da se promeni, jer se sve menja", napisao je Foks.

On će uskoro napuniti 60 godina, pa je potpuno fokusiran na svoju porodicu. Uživa u braku sa suprugom Trejsi Polan, sa kojom je od osamdesetih i fokusiran je na svoju decu - sina Sema, bliznakinje Akvinu i Šujler, kao i najmlađu kćerku Esme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 40 idi na stranu