Odloženo snimanje druge sezone serije The Witcher

Negativan uticaj pandemije koronavirusa na snimanje serija i filmova i dalje postoji, iako su do sada brojne produkcijske kuće preduzele važne mere zarad sprečavanja širenja virusa.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 12.11.2020.

10:09

Odloženo snimanje druge sezone serije The Witcher
Foto: Getty Images/Matt Winkelmeyer

The Witcher serija nije izuzetak, pošto će nakon uspešne prve sezone fanovi morati da sačekaju dosta duže na nastavak Geraltovih avantura. Snimanje druge sezone je sada ponovo prekinuto zbog koronavirusa, nakon što je prvi prekid trajao od marta do avgusta.

Kako otkriva portal Deadline, virus COVID-19 je potvrđen kod četvoro ljudi koji učestvuju na samom snimanju serije. Identitet zaraženih nije poznat, ali je potvrđeno da se među njima ne nalaze glavni glumci. Ostatak ekipe je trenutno u izolaciji, a Netflix će sprovesti testiranje nad svim članovima.

Snimanje se odigravalo u Londonskom studiju Arborfield, dok plan za nastavak snimanja još uvek ne postoji, već će se nastaviti kada situacija ponovo bude bila bezbedna.

Nastavak snimanja, koji se desio sredinom avgusta, i trajao je oko dva i po meseca pre nego što je sada ponovo prekinu. Naravno razlog iza ovog novog prekida je sasvim logičan i preko potreban kako bi se sačuvalo zdravlje ostatka ekipe, prenosi play.co.rs.

U drugim vestima vezanim za Netflixov The Witcher, treća sezona je već praktično potvrđena, iako druge nema na vidiku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: