Glumac iz "Igre sudbine" i njegova supruga su idealan par: "Imamo sličan umetnički osećaj" VIDEO

Vladan i Kristina Savić su glumački i bračni par. Njega svake večeri gledate u seriji "Igra sudbine", a njegova supruga recituje i glumi u više predstava. Međusobnu ljubav i ljubav prema glumi preneće zajedno, premijerno u novoj kabaretskoj predstavi “Kao da sam te sanjao”.

Izvor: B92
Podeli
Foto: printscreen/Prva TV
Foto: printscreen/Prva TV

"Mi tu govorimo najbolje stihove srpskih i svetskih pesnika, i pevamo neke od najlepših pesama. To je jedno prijatno druženje i podsećanje na neka romantična vremena", kaže Vladan za 150 minuta Prve TV.

"Napravila sam izbor za sebe, a on za sebe, pa smo onda gledali kako se šta uklapa. Imamo sličan umetnički senzibilitet. Ja sam se više bazirala na domaće pesnike, naročito na Desanku Maksimović", rekla je Kristina.

Veliki pesnici su bili i tekstopisci, a koristili su muziku kako bi približili pesme publici, smatra Vladan.

"Malo ljudi zna da je pesmu 'Milo moje' Bisere Veletanlić napisao Duško Radović, onda pesme Arsena Dedića koje su čita poezija... Trudili smo se da imamo red pevanih, red izgovorenih pesama", naglasio je.

"Dugo imamo neke svoje privatne predstave, uglavnom kabaretskog tipa. Najprijatnije nam je da radimo jedno sa drugim, pa se ponekad i posvađamo a da ne moramo da brinemo šta će biti posle", istakla je Kristina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 47 idi na stranu