Glumac iz "Igre sudbine" i njegova supruga su idealan par: "Imamo sličan umetnički osećaj" VIDEO

Vladan i Kristina Savić su glumački i bračni par. Njega svake večeri gledate u seriji "Igra sudbine", a njegova supruga recituje i glumi u više predstava. Međusobnu ljubav i ljubav prema glumi preneće zajedno, premijerno u novoj kabaretskoj predstavi “Kao da sam te sanjao”.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 20.10.2020.

15:05

Glumac iz
Foto: printscreen/Prva TV

"Mi tu govorimo najbolje stihove srpskih i svetskih pesnika, i pevamo neke od najlepših pesama. To je jedno prijatno druženje i podsećanje na neka romantična vremena", kaže Vladan za 150 minuta Prve TV.

"Napravila sam izbor za sebe, a on za sebe, pa smo onda gledali kako se šta uklapa. Imamo sličan umetnički senzibilitet. Ja sam se više bazirala na domaće pesnike, naročito na Desanku Maksimović", rekla je Kristina.

Veliki pesnici su bili i tekstopisci, a koristili su muziku kako bi približili pesme publici, smatra Vladan.

"Malo ljudi zna da je pesmu 'Milo moje' Bisere Veletanlić napisao Duško Radović, onda pesme Arsena Dedića koje su čita poezija... Trudili smo se da imamo red pevanih, red izgovorenih pesama", naglasio je.

"Dugo imamo neke svoje privatne predstave, uglavnom kabaretskog tipa. Najprijatnije nam je da radimo jedno sa drugim, pa se ponekad i posvađamo a da ne moramo da brinemo šta će biti posle", istakla je Kristina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: