Otvori um - fantastičan spoj nespojivog: Nova pesma Marka Louisa u ritmu hita grupe The Chainsmokers

Danas možete prvi put čuti "Ponovo" - novu pesmu Marka Louisa, koja se oslanja na nezaboravni ritam hita "Hope" koju izvodi grupa The Chainsmokers.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Kako bi "otkrivanje muzike" mlađoj populaciji učinio zabavnijim nego ikada pre, Marko Louis se udružio sa pivskim brendom nerazdvojnim od muzike, Tuborgom i duetom The Chainsmokers, jednim od najpopularnijih izvođača današnjice u Tuborg Open kampanji, koja spaja naizgled nespojive muzičke pravce.

Novom pesmom koja usklađuje jedinstveni zvuk Marka Louisa i ritam iz veoma popularne i pesme "Hope", muzičkog dua The Chainsmokers, sa albuma "Sick Boy", oni pozivaju fanove da otvore vidike ka, naizgled, nemogućim kombinacijama i približe se kreativnoj, razigranoj energiji Tuborga.

"Za mene je veoma uzbudljivo da dobijem priliku da kombinujem svoju muziku sa tako dobro poznatom pesmom, koju izvodi sjajni duo The Chainsmokers. Tuborg Open kampanja je sjajna jer koristi muziku kao platformu da ohrabri ljude da izazovu sopstvene percepcije. Ova kampanja poziva ljude da dožive muziku koja potiče iz različitih kultura, pozadina i muzičkih stilova. Čast mi je da budem predstavnik Srbije na ovom globalnom projektu i nadam se da će vam se svideti ono što sam napravio koristeći zvukove trube i ritam pesme 'Hope'", rekao je Marko Louis.

Uzbuđenje nije krila ni grupa The Chainsmokers: "Posetili smo i nastupali na jednom od najvećih muzičkih festivala u Srbiji prošle godine i sa sigurnošću možemo reći da nam se svašta dopalo: Predeli, hrana, ljudi i naravno muzika! Srećni smo što imamo priliku da čujemo kako je Marko Luis uklopio svoj jedinstven muzički stil, pogotovo divan i neobičan zvuk trube - koja je veoma zastupljen istrument u Srbiji, sa ritmom naše pesme", rekli su.

Fanovi u Srbiji mogu da se pridruže kampanji uz hashtag #JointheBeat sa stilom, koristeći novi AR filter na društvenim mrežama, koji će im omogućiti da objave video snimke sebe kako uživaju u novoj pesmi Marka Louisa.

"Ponovo" je samo jedna od mnogih pesama koje će činiti ovogodišnju kampanju Tuborg Open. Novonastala muzika će sadržati jedinstvene zvuke iz Evrope i Azije koji obuhvataju nekoliko žanrova, uključujući pop, rock, hip-hop i folk.

Fanovi muzike mogu da saznaju više o Tuborg Open kampanji posetom na: https://www.tuborg.com/sr-rs/tuborg-open/.

strana 1 od 45 idi na stranu