Amar Mešić o ljubavi Nade i Strahinje u "Igri sudbine": "Tek se nešto desilo" VIDEO

Njihova ljubavna priča intrigira gledaoce serije "Igra sudbine" koja ruši sve rekorde gledanosti. Posle epizode emitovane sinoć na TV Prva, čini se da su Nada i Strahinja konačno započeli vezu, jer mu je ona priznala da je zaljubljena u njega i da je on otac bebe.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 01.10.2020.

16:09

Amar Mešić o ljubavi Nade i Strahinje u
Foto: Printscreen TV Prva

Međutim, šta će se dalje dogadjati u "Igri sudbine" i kako se, uslovno rečeno, bore sa time što su sve popularniji otkriće nam baš njih dvoje koji su postali jedan od omiljenih ljubavnih parova. Nada i Strahinja ili da budemo precizni Milica Tomašević i Ammar Mešić bili su gosti emisije "150 minuta".

Mešić i Tomašević su govorili i o seriji "Igra sudbine i otkrili u kom bi pravcu ona možda mogla da ide:

"Tek se nešto desilo", rekao je Mešić.

Mešić je u emisiji govorio o tome kako su bili u jednom hotelu u Banji Koviljači da je tom prilikom bilo organizovanje slikanje sa ekipom serije i da mnoga deca nisu mogla da uđu i da su ostali ispred.

"Ne doživljavam sebe ni u jednom trenutku kao neku zvezdu, kao neku popularnu osobu. Radim svoj posao, kao što i pekar radi svoj posao, tako i ja radim svoj posao", rekao je on.

Tomašević je rekla da se uvek obraduje kad joj neko priđe na ulici i da su to uglavnom deca.

"Pa me onako zagrle, iskreno, iz srca", ispričala je ona.

Pogledajte više u videu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: