Bredli Kuper režira film o legendarnom kompozitoru

Biće to drugi film da ga Bredli Kuper režira nakon prvenca "Zvezda je rođena" (A Star Is Born) i naravno, očekuje se s velikim nestrpljenjem. Film "Maestro" posvećen je čuvenom kompozitoru po imenu Leonard Bernštajn, koga će, naravno, tumačiti sam Kuper.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 23.09.2020.

18:12

Bredli Kuper režira film o legendarnom kompozitoru
Foto: Gettyimages/Amy Sussman

Leonardovu suprugu Felisiju Montealegre tumačiće Keri Maligan.

Novo ostvarenje neće biti samo faktografski biografski film, pošto će se radnja protezati na 30 godina, pokušavajući da nam ispriča priču o kompleksnoj vezi Leonarda i njegove supruge čileanske glumice, od trenutka kada se se upoznali na jednoj zabavi 1946. godine, pa tokom 25 godina braka u kome su dobili i troje dece - Džejmija, Aleksandera i Ninu Bernštajn Simons.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: