Serija ''Okružen mrtvima'' nastaviće se - i nakon završetka serije

Sa jedanaestom sezonom završava se Okružen mrtvima serija, ali to neće značiti kraj ovog apokaliptičnog sveta jer će ga nastaviti Norman Ridus i Melisa Makbrajd u novom spin-offu.

Izvor: Klix
Podeli
Foto: Gettyimages/Alberto E. Rodriguez
Foto: Gettyimages/Alberto E. Rodriguez

Za seriju je naručeno 24 epizode koje će biti emitovane krajem sledeće godine, a sve bi moglo završiti pred kraj 2022. godine. Međutim, to nije kraj ''Okružen mrtvima'' franšize.

Za 2023. godinu AMC je naručio spin-off u kojem ćemo gledati avanture Darila Diksona (Norman Ridus) i Karol Peletje (Melisa Makbrajd). Njih dvoje nastavljaju putovanje, a s obzirom na to da su oni jedni od najznačajnijih i omiljenih likova iz serije nije ni čudno što je Andžela Kang odlučila da ih puste da prežive do samog kraja.

Iz AMC-a je najavljeno da će svet mrtvih u poslednjem izdanju serije sasvim drugačije izgledati od sveta mrtvih iz prethodnih izdanja jer je taj svet sada mnogo uređeniji i manje anarhičan, a Daril i Karol konačno imaju vremena za svoj put.

Oboje su bili autsajderi u grupi i novi spin-off se hrani tom idejom - dvoje prijatelja koji zauvek odlaze u sopstvene avanture, ali tek nakon što su učinili sve što mogu za ljude koje ostavljaju u Aleksandriji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 46 idi na stranu