Već ima skoro 20 miliona pregleda: Trejler za SF spektakl oduševio fanove VIDEO

Dina je jedan od najvećih SF romana ikad napisanih, a napokon je stigao i prvi trejler za najnoviju adaptaciju, koja obožavateljima daje pogled na kultni roman Frenka Herberta iz 1965. kroz oči reditelja Denisa Vilneva.

Kultura

Izvor: Index

Nedelja, 13.09.2020.

13:31

Default images

Glumačka postava prepuna je zvezda, među kojima su Timoti Šalame, Rebeka Ferguson, Oskar Ajzak, Stelan Skasgard, Zendeja, Džejson Momoa, Džoš Brolin, Dejv Batista i Havijer Bardem.

Vilnevu, naravno, pojam epskog SF-a nije stran, s obzirom na to da je prethodno režirao filmove kao što su Blade Runner 2049. i Arrival. Trejler je predstavljen pre nekoliko dana, a već je prikupio skoro 20 miliona pregleda samo na platformi YouTube, uz oduševljene komentare fanova.

Planirano je da Dina bude prvi od dva filma temeljena na Herbertovoj originalnoj knjizi. Očekuje se da će film koji stiže krajem godine obuhvatati prvu polovinu, dok će drugi film (koji još nema naslov ili datum izlaska) pokrivati ​​ostatak romana.

Inače, adaptacija Dine Dejvida Linča iz 1984. godine, uprkos skromnoj zaradi i podeljenim kritikama, postala je kultni film. Zahvaljujući IMDB-u, može se videti i kako trejler nove adaptacije izgleda u odnosu na Linčovu.

Dina bi u bioskope trebalo da stigne 18. decembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: