Ovo su muzički predlozi glumice serije "Drugo ime ljubavi"

Arija Rizvić pozorišnoj publici je poznata kao rediteljka i glumica, a gledaoce je osvojila u dramskoj seriji ''Drugo ime ljubavi'' koju gledate svakog dana na TV Prva u 19.15 časova gde glumi razmaženu tinejdžerku, influenserku Maju.

Kultura

Izvor: B92, story.hr

Sreda, 05.08.2020.

13:21

Default images

Tokom karantina, lepa glumica za portal Story.hr kaže da joj je najviše prijalo da sluša muzičare iz Rijeke, poput Let 3 i Damira Urbana. A koje je još muzičke predloge izdvojila ova mlada glumica pročitajte dalje u tekstu. ''Nipplepeople''

''Njihove pesme su mi uvek na ’repeatu’, a posebno draga mi je njihova najnovija 'Tajna'.'' ''Men I Trust ''

''Kanadski indie pop bend koji obožavam da slušam dok se vozim kolima.'' ''Jamiroquai''

''Njegov večni album 'Emergency on planet Earth' uvek se nađe na mojoj listi.'' ''Madonna

''Njen live album 'Confessions on a dance floor'. Svaka njena pesma je klasik i odmah me aktivira na ples, a ovaj lajv album jedan je od mojih najdražih zbog posebnih aranžmana''.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: