Pročitajte deo govora Kijanu Rivsa koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim

''Mrzim svet u kojem žene neće decu, a muškarci ne žele porodicu. Gde klinci sebe smatraju uspešnim dok se voze u kolima koja im je tata kupio. Gde neko sa malo moći ponižava sve ostale…''

Kultura

Izvor: Veèernje novosti

Utorak, 04.08.2020.

13:14

Default images

Jedan od omiljenih glumaca širom sveta, Kijanu Rivs, ne eksponira se puno u javnosti, ali kada joj se obrati, njegove reči se dugo pamte. Prenosimo deo govora Kijanu Rivsa koji je oduševio ceo svet:

''Mrzim svet u kojem muškarci oblače svoje žene kao prostitutke, otkrivajući sve što treba da bude sakriveno. Svet gde nema koncepta časti i dostojanstva. Gde licemeri viču da veruju u Boga, sa flašom alkohola u ruci i odsustvom razumevanja religije. Gde se skromnost smatra manom. Gde su ljudi zaboravili ljubav, već samo gledaju kako da se okoriste od partnera.Gde momčići u klubovima ispijaju novac svojih roditelja uz primitivne zvuke i odvratne grimase, a devojčice se zbog toga u njih zaljubljuju. Gde se muškarci i žene još dugo neće razlikovati i gde se sve to naziva slobodom izbora. Ja to jednostavno ne mogu da prihvatim. Ja biram drugačiji put!“, pišu Novosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: