Glumac o seriji "Drugo ime ljubavi": Srećan sam jer imam priliku da radim ono što volim

Sa svojih 25 godina, ovaj rođeni Podgoričanin je svoj talenat uspeo da prikaže u različitim segmentima, a svi koji su imali priliku da ga gledaju su saglasni – svaka nova uloga je priča za sebe.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 31.07.2020.

13:08

Default images

Kaže da je srećan kad ima priliku da radi ono što voli.

“Kada se uopšte javila ideja da upišem Akademiju, ja sam toliko bio neupućen oko svega da nisam imao nikakvu jasnu sliku, kako bi to moglo da izgleda, mogu da kažem da šta god da sam očekivao, ovako nešto ne bih mogao ni da sanjam. Prosto, srećan si kad imaš priliku da radiš ono sto voliš, čitava percepcija i pristup zadacima se menja, jer prestaje da bude bitno bilo šta drugo. Uglavnom, gluma u svim oblicima teče mojom glavom 24/7”, ističe Marko Todorović za Kolektiv.me.

A sada ga gledate u seriji ''Drugo ime ljubavi'', koja se emituje svakog radnog dana na TV Prvoj u 19.15 sati.

Odmah mu se dopao lik, još na kastingu, kaže da je kompleksan, raznolik i da se bori sa problemima sa kojima se ljudi bore svakog dana i dodaje da mu ni naglasak nije predstavljao prepreke.

"Tu su uvek i kolege koji mi pomognu kad imam neki problem s tim, mada mi učimo i spremamo se na Akademiji baš za ovakve izazove. Privilegiran sam što imam priliku da glumim na različitim dijalektima, to me čini raznovrsnijim", rekao je za portal Slobodna Dalmacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: