Glumica serije ''Drugo ime ljubavi'': ''Jelena je staložena i sigurna, oslonac svima''

Fatalna ljubav spaja, uništava i spasava dvoje ljudi iz potpuno različitih svetova. Seriju "Drugo ime ljubavi" pratite na TV Prva svakog dana u 19:15 h.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 26.06.2020.

13:39

Default images

Martina Stjepanović rođena je 1990. u Vinkovcima. Nakon gimnazije upisuje Umetničku akademiju u Osijeku, smer gluma i lutkarstvo. Sarađivala je s Narodnim kazalištem u Osijeku, Zorinim domom u Karlovcm. Sarađivala je sa redateljima kao što su Petar Šurkalović, Frana Marija Vranković, Himzo Nuhanović, Vjekoslav Janković, Maja Lučić Vuković, Ivan Kristijan Majić, Robert Raponja.

Sad je gledate u seriji Drugo ime ljubavi koja se emituje svakog radnog dana na TV Prva u 19.15 časova,

Zbog ove je uloge morala da promeni boju kose, ali otkriva da joj je privatno tamna kosa ipak draža.

"Igram lokalnu lekarku Jelenu Ramljak, majku. To je potpuno drukčija uloga od one koju sam igrala u 'Čistoj ljubavi' i 'Na granici' jer je to malo povučenija žena, dosta je staložena i sigurna, oslonac svima.’’rekla je glumica za jedan hrvatski magazin.

Zbog ove uloge je morala da promeni boju kose, ali kako sama kaže da joj je privatno tamna kosa ipak draža.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: