Predstava "Art" na Beogradskoj letnjoj sceni 2020: Počinje prodaja karata

Na inicijativu beogradskih pozorišta, koja su zatvorila svoja vrata za publiku 11. marta 2020. godine, zbog pandemije virusa kovid 19, uvođenja vanrednog stanja i uspostavljanja zdravstvenih mera prevencije i zabrane javnog okupljanja u zatvorenim prostorima, Grad Beograd i Sekretarijat za kulturu organizovao je i obezbedio jedinstvenu scenu na otvorenom na stadionu Tašmajdan.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Ovo je jedinstven događaj koji je na jednom mestu okupio sva beogradska pozorišta i omogućio publici i svim gostima Beograda tokom juna i jula preko 40 pozorišnih predstava!

Na ovoj multifunkcionalnoj sceni, od 25. juna do 20. jula 2020. godine smenjivaće se, svake večeri, predstave sa repertoara svih beogradskih pozorišta, kao i predstave nezavisnih produkcija i drugih izvođačkih umetnosti .

Foto: Promo
Foto: Promo

Već od ponedeljka 1. juna Atelje 212, kao i sva beogradska pozorišta, otvoriće svoje biletarnice i prodavaće karte za svoje predstave.

To znači da će publika za svaku predstavu i informacije i karte moći da pronađe ili onlajn ili na biletarnici pozorišta čiju predstavu želi da gleda, a na veče predstave karte će moći da se kupe i na biletarnici stadona Tašmajdan.

Foto: Promo
Foto: Promo

Za sve večernje predstave koje počinju u 21 čas karte koštaju 500 dinara, a za dečje predstave, koje će se održavati od 18 časova, cena karte je 250 dinara.

Prateći uputstva kriznog štaba grada Beograda, preporuke o zdravstvenoj zaštiti i socijalnoj distanci, scena na Tašmajdanu omogućiće bezbednost kako umetnika i izvođača, tako i publike. Ukupan kapacitet je od 500 do 700 stolica u gledalištu.

Predstava Art Jasmine Reze, u režiji Alise Stojanović, u kojoj igraju Svetozar Cvetković, Tihomir Stanić i Branislav Zeremski, biće izvedena 3. i 4. jula 2020. godine u 21 čas.

strana 1 od 45 idi na stranu