Najavljen nastavak "Mad Max: Fury Road", ali bez glavne zvezde

(Post)apokaliptični akcioni film u režiji Džordža Milera jedan je od najrelevatnijih filmova koji su se pojavili u novijoj istoriji kinematografije.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 15.05.2020.

16:05

Najavljen nastavak
Foto: Getty Images, Pascal Le Segretain / Staff

Glavne uloge u ovom hitu tumače Tom Hardi kao Meks i Šarliz Teron u ulozi Furiose, smrtonosnog vozača-ratnicu sa metalnom rukom, obrijanom glavom i žestokom voljom za opstankom.

Reditelj je nedavno dao intervju za "Njujork Tajms" i iako se fokusirao na nastanak i produkciju filma iz 2015. godine, režiser je otkrio nekoliko novih detalja u vezi sa budućim planovima za "Mad Max" univerzum.

Miler je potvrdio "Tajmsu" da razvija samostalan film koji se fokusira na lik Furiose, koja je za vrlo kratak period postala miljenica publike među obožavaocima akcionog filma, zajedno sa Ripli iz franšize "Osmi putnik" ili Lilu iz filma "Peti element".

Ono što je uticalo na kultni status ovog lika je i način na koji ga je odigrala Teron.

Međutim, 44-godišnja Teron neće ponoviti svoju ulogu u sledećem filmu. Umesto toga, novi film je zamišljen je kao prikvel koji istražuje Furiosinu istoriju, a reditelj trenutno želi da tu ulogu glumi žena koja je u svojim 20-im godinama.

Dodao je da je razmišljao o korištenju CG tehnologije kako bi uklonio zrelost u licu Teronove, ali na kraju je odlučio da ulogu prepusti nekome drugom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: