Betmen i Spajdermen odloženi, ovo su novi superheroji

Figure Betmena i Spajdermen je odložio, a omiljena mu je ona koja predstavlja medicinsku sestru kao superheroja

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 07.05.2020.

10:23

Default images

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

. . Game Changer

Објава коју дели Banksy (@banksy) дана

Delo koje nikoga od prisutnih, ali i na socijalnoj mreži Instagram, nije ostavilo ravnodušnim jeste mural britanskog umetnika Benksiija koji je posvećen lekarima i medicinskim sestrama.

Umetnik je ostavio i poruku radnicima bolnice u Sautemptonu, gde se nalazi ovo delo ''Hvala za sve što radite, nadam se da ovo donosi neku svetlost na ovo mesto, čak iako je samo crno-belo'', naveo je on.

Slika prikazuje malog dečaka u majici kako kleči pokraj kante za smeće. On je svoje uobičajene heroje igračke Betmena i Spajdermena, koji su u kanti, zamenio novim herojem - medicinskom sestrom.

Oduševljenje zaposlenih, naravno, nije izostalo pa su neretko podelili na društvenim mrežama zahvaljujući se ovom umetniku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: