Kakva je sudbina festivala Exit u vreme pandemije? VIDEO

Zbog pandemije virusa Covid-19, do sada su širom sveta otkazani mnogi muzički nastupi, koncerti i festivali. Sudbina Exit festivala, koji bi ove godine trebalo da se održi jubilarni 20. put, za sada još uvek nije poznata.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 24.04.2020.

17:13

Kakva je sudbina festivala Exit u vreme pandemije? VIDEO
Foto: Printskrin/TV Prva

Trenutno nema zvanične potvrde da li će se ove godine održati jedan od najpopularnijeg festivala u Evropi, iako se o tome raspravljalo na jučerašnjoj konferenciji štaba za vanredne situacije autonomne pokrajine Vojvodine.

Odluka o održavanju festivala donosiće se u zavisnosti od epidemiološke situacije, izjavio je na jučerašnjoj konferenciji pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković.

A koje projekte sprovodi Exit fondacija, poslušajte u video-prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: