Ivan Jevtović: "Koronavirus nam drži lekciju"

Ovaj period glumac Ivan Jevtović koristi za predavanja koja realizuje onlajn, ali i za porodicu, čiji značaj glumac uvek ističe.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 09.04.2020.

12:48

Ivan Jevtović:
Foto: Printscreen/youtube

Od 1995. godine do proglašenja vanrednog stanja izazvanog pandemijom koronavirusa glumac Ivan Jeftović za Jutro TV Prve kaže da nije stao sa poslom jer je radio bar tri posla istovremeno. Za njega je ovo potpuno novo iskustvo, kao i onlajn predavanja za studente koji pohađaju drugi semestar glume.

''Pribojavao sam se kako će to da funkcioniše, ispostavilo se da je itekako korisno za studente. Ovaj period je inspirativan za pisanje, pravljenje planova i da razmislimo šta zaista želimo da radimo i kako to da uradimo. Opšte je poznato koliko Jeftovići drže do porodice, tako da, pre svega, uživam sa Sandrom i sa ćerkom Sofijom, što preporučujem svima", rekao je Jevtović.

Svima nam nedostaje druženje, ali Jevtović ističe značaj toga da budemo disciplinovani i da slušamo dr Kona jer je to jedini način da što pre izađemo iz karantina i vratimo se uobičajnim obavezama i kulturnim dešavanjima.

''Ovo je opomena za civilizaciju i ovaj virus nam drži lekciju. Moramo da vodimo računa o drugim ljudima i o prirodi. Treba se zaustaviti malo, bez ishitrenih poteza, treba da naučimo kako ubuduće da se čuvamo da ne dođemo opet u ovu situaciju", poručio je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

21 h

Podeli: