Džon Bon Džovi pozvao ljude širom sveta da napišu sa njim pesmu

Pevač je pozvao ljude širom sveta da mu pošalju svoje priče i iskustva u borbi sa koronavirusom

Izvor: B92
Podeli
Foto: Gettyimages/Skip Bolen
Foto: Gettyimages/Skip Bolen

Muzičar Džon Bon Džovi jedna je od mnogih zvezda koje se putem društvenih mreža obraćaju s preporukama, predlozima i rečima podrške, za sve one koji su u izolaciji, za sve koji se plaše i za sve koji kroz sve ovo prolaze teško.

U ovim trenucima muzičar je odlučio da upravo muzikom spoji ljude. On je na svom profilu na Instagramu objavio da napisao prve stihove za novu pesmu "Do What You Can", pa je zamolio obožavaoce da mu pomognu da dovrši pesmu.

’"Ovo su teška vremena kroz koja sada prolazimo, neistražena teritorija i velika nepoznanica", rekao je Džon Bon Džovi.

Bon Džovi je na Tviteru rekao da je preko društvenih mreža primio hiljade poruka i izvođenja pesama na temu "Do what you can". Neke od njih je probrao i sam otpevao, navodeći autore tih ispovesti.

Pevač Džon Bon Džovi pozvao je ljude širom sveta da mu pošalju svoje priče i iskustva u borbi sa koronavirusom

''Imam ideju, ovu pesmu ćemo napisati zajedno. Daću vam refren i prvi stih. Odsviraću drugi stih, ali ti mi ispričaj tvoju priču. Reci mi kroz šta prolaziš. Kako se osećaš, reci mi ako si povređen, pričaj o maturama koje će biti otkazane. Reci mi o bebi koja dolazi i ne možeš ništa da uradiš. O plati koju gubiš. Pričaj mi o strahu. Kako gledaš kroz prozor i pitaš se šta da napraviš od ovoga’', naveo je muzičar.

On se posebno zahvalio vozačima velikih kamiona koji i dalje krstare Amerikom i kako kaže, olakšavaju život svima ostalima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 40 idi na stranu