Repertoar JDP onlajn: 'Prva predstava koju ćemo vam prikazati je Hadersfild'

Od četvrtka 26. marta na kanalu Jugoslovenskog dramskog pozorišta na Jutjubu i sajtu jdp.rs moći ćete da pogledate snimke predstava.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Čekajući momenat kada ćemo ponovo početi da igramo i srećemo se iz večeri u veče, Jugoslovensko dramsko pozorište želi da ostane u kontaktu sa vama na jedini način koji je moguć u uslovima kada je najodgovornije prema sebi i zajednici ostati kod kuće. Zato ćemo od četvrtka 26. marta, na kanalu Jugoslovensko dramsko pozoriste naa Jutjubu i sajtu jdp.rs emitovati snimke predstava. Prva predstava koju ćemo vam prikazati je Hadersfild Uglješe Šajtinca u režiji Aleks Čizholm. Početak striminga je u 21h. Istu predstavu imaćete priliku da gledate naredna tri dana u petak 27, subotu 28. i nedelju 29. marta takođe u 21h.

Foto: Promo
Foto: Promo

Novu predstavu gledaćete narednog četvrtka 2. aprila. Takođe u 21h, emitovaćemo predstavu Bure baruta Dejana Dukovskog u režiji Slobodana Unkovskog. U četvrtak 9. aprila emitovaćemo predstavu Skakavci Biljane Srbljanović u režiji Dejana Mijača, dok je u četvrtak 16. aprila na programu JDP TV-a predstava Mletački trgovac Vilijama Šekspira u režiji Egona Savina. Sve predstave će biti reprizno emitovane i naredna tri dana po premijernom izvođenju (premijere će biti u četvrtak a reprize u petak, subotu i nedelju.

strana 1 od 33 idi na stranu