Ozi Ozborn objavio album: Tokom promocije dobija se tetovaža inspirisana Ozijem

Pevač i muzički stvaralac, Ozi Ozborn objavio je novi, dugo iščekivani solo album, prvi u proteklih deset godina, pod nazivom ''Ordinary man''.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Gettyimages/ Michael Buckner
Foto: Gettyimages/ Michael Buckner

Da bi proslavio dolazak albuma , Ozzy je napravio istorijsko dešavanje, povezavši dve stvari koje jako voli, muziku i tetovaže. U 50 svetskih gradova, istovremeno, dešavala se promocija albuma tokom koje su fanovi mogli da dobiju tetovažu odabranu iz ekskluzivne tatu kolekcije inspirisane Ozzijem.

Danas, na dan izlaska albuma, Ozzy će srećnim fanovima potpisivati novi album u muzičkoj prodavnici Amoeba Records u Holivudu.

Albumu ''Ordinary man'' prethodila su tri singla, epski klasik “Under The Graveyard”, koji je do sada ostvario preko 15 miliona preslušavanja i 5.3 miliona pregleda na YT kanalu, velika rock balada “Ordinary Man” [feat. Elton John] koja je do sada premašila 7 miliona preslušavanja, kao i žestoka “Straight To Hell” [feat. Slash] sa 6.9 miliona preslušavanja i preko 4.2 miliona YT pregleda.

Sinoć, Ozzy je zvanično podelio još jednu novu pesmu sa svojim fanovima širom sveta. U pitanju je nova saradnja sa poznatim američkim reperom, Post Malone, u rasturajućoj numeri “It’s A Raid”. Od đavoljeg bluz metala kojim dominira usna harmonika u pesmi “Eat Me”, preko zlosutne vanzemaljske “Scary Little Green Men”,do poetske, horske ispovedačke “Holy For Tonight” Ordinary man predstavlja svako lice jednog od najuticajnijih, najbuntovnijih i najostvarenijih muzičkih ikona svih vremena.

strana 1 od 27 idi na stranu