Marko Louis i Lena Kovačević objavili dirljiv duet: “Lena me je inspirisala da napravim ovu pesmu''

Marko Louis predstavlja emotivan duet sa predivnom Lenom Kovačević pod nazivom “Kraj” i time najavljuje beogradski koncert 26.marta.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 07.02.2020.

12:50

Marko Louis i Lena Kovačević objavili dirljiv duet: “Lena me je inspirisala da napravim ovu pesmu''
Foto:Dragan Jeriminov

Pesma "Kraj” je druga po redu pesma koja će se naći na Markovom četvrtom studijskim albumu pod nazivom “Sloboda”. Ova dirljiva balada govori o ljubavi između dvoje ljudi koja nestaje i postavlja pitanje “da li se ljubav uči ponovo?”.

Svaki kraj je težak ali je, sa druge strane, nov početak. Lena i Marko su to preneli u ovoj pesmi na jedinstven način.

"Lena me je inspirisala da napravim ovu pesmu i znao sam da će naše boje glasova lepo da se uklope, da harmonišu. Uvek sam znao da ćemo nas dvoje nešto zajedno snimiti i mnogo mi je drago da se to desilo sa ovom pesmom", izjavio je Marko, a Lena se nadovezuje : "’Drago mi je što je došlo do ove saradnje, jer sam pri prvom dodiru sa pesmom oduševljena Markovom interpretacijom, muzikom i tekstom".

Tekst za pesmu “Kraj” kao i za brojne Markove pesme napisala je Maja Radivojević. Režiju i produkciju za spot potpisuje Dragan Jereminov. Lenina pesma Cafe nedavno je objavljena za holandsku izdavačku kuću Forecast Records, u novoj verziji DJ Boliera i naših muzićara Divolly & Markward. Tako se Lenin glas trenutno sluša širom Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: